BEG airport status
Er Srbija proširila kod-šer sporazum sa Alitalijom Osim Beograda, Milana i Rima, kod-šer sporazum se od sada odnosi i na druge letove na Balkanu, u Istočnoj i Zapadnoj Evropi

Er Srbija proširila kod-šer sporazum sa Alitalijom

Avio-kompanije Er Srbija i Alitalija proširuju postojeći kod-šer sporazum.

Osim letove Er Srbije i Alitalije između Beograda, Rima i Milana sporazum će se od sada odnositi i na druge letove koje Er Srbija obavlja na Balkanu, u Istočnoj i Severnoj Evropi, kao i na određen broj domaćih i međunarodnih letova koje obavlja Alitalija, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

Po proširenom sporazumu, Alitalija unapređuje ponudu dodeljivanjem svoje oznake “AZ” letovima koje obavlja Er Srbija iz Beograda ka 12 međunarodnih destinacija, u koje spadaju: Tivat i Podgorica (Crna Gora), Banjaluka i Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Ljubljana(Slovenija), Stokholm (Švedska), Bukurešt (Rumunija), Zagreb (Hrvatska), Sofija (Bugarska), Skoplje (Makedonija), Prag (Češka), a od 25. oktobra i Varšava (Poljska).

Er Srbija će na sličan način dodeliti svoj “JU” kod letovima Alitalije iz Rima ka 21 destinaciji, od kojih je 17 domaćih (Ankona, Bolonja, Bari, Brindizi, Katanija, Firenca, Đenova, Lamecija Terme, Milano Malpensa, Napulj, Palermo, Piza, Ređo Kalabrija, Torino, Trst, Venecija i Verona, i četiri međunarodne (Barselona, Madrid, Kairo i Kazablanka).

Karte za nove kod-šer letove se mogu kupiti putem sistema za rezervacije dveju avio-kompanija kao i preko turističkih agencija.

Osim novih kod-šer letova i pogodnijih konekcija, gosti Er Srbije i Alitalije imaju mogućnost da stiču i iskoriste milje na celokupnoj mreži linija obeju avio-kompanija.

Zahvaljujući ovom kod-šer sporazumu, gosti mogu da lete ka željenoj destinaciji jedinstvenom kartom, jedinstvenom prijavom na let za celokupno putovanje na aerodromu polaska, kao i da preuzmu predati prtljag na kraju svog putovanja na aerodromu krajnjeg odredišta.

Autor:

Dina Đorđević Novinarka, Zamenica glavnog i odgovornog urednika dina.djordjevic@tangosix.rs

Komentari

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

Živojin Banković na: U Rusiji poleteo još jedan završeni strategijski bombarder Tu-160, prvi modernizovani Tu-160M

Pavlović Dušan Ипак је Русија добила 8 авиона, Украјина је 10 уништила, а један је предат музеју.

18. Jan 2022.Pogledaj

Nemanja na: Pakistan bi mogao biti prvi strani korisnik kineskog borbenog aviona J-10

@Aleksa Orao je najslicniji sa Q-5 sto se tice kineskih aviona, ali konverzijom dvoseda na 2.0 standard ce biti slicnij JH-7.

18. Jan 2022.Pogledaj

Pavlović Dušan na: U Rusiji poleteo još jedan završeni strategijski bombarder Tu-160, prvi modernizovani Tu-160M

Ustvari 19 komada je ostalo Ukrajini pre nego što su ih 9 vratili Rusiji na ime duga za gas, ostale su pod pritiskom SAD samleli ako se dobro sećam

18. Jan 2022.Pogledaj

Nix na: Vansi: Kroz „Nikolu Teslu“ u poslednja tri meseca 2021. godine putovalo 850.000 putnika, računamo na Er Srbiju

Neverovatno koliko smo imali sreće da završimo posao oko koncesije pre korone...u minut do 12

18. Jan 2022.Pogledaj

Send this to a friend