BEG airport status
Specijalizovana konferencija posvećena generalnoj avijaciji SEGA 2020 odložena za kasniji datum zbog rizika od Korona virusa Novi datum održavanja konferencije biće naknadno saopšten

Specijalizovana konferencija posvećena generalnoj avijaciji SEGA 2020 odložena za kasniji datum zbog rizika od Korona virusa

Specijalizovana konferencija posvećena generalnoj avijaciji SEGA 2020 pomerena je za kasniji datum zbog rizika od Korona virusa.

Kako su danas saopštili organizatori APS Aviation Parts Service i Tango Six Events, SEGA 2020 biće održana u naknadno određenom datumu:

– Na žalost, zbog trenutnih dešavanja u vezi sa širenjem Korona virusa u našem regionu i u Srbiji, APS Aviation Parts Service i Tango Six Events preduzimaju ozbiljan, ali neophodan korak: vazduhoplovna konferencija SEGA 2020 neće biti održana u planiranom periodu od 6. do 8. aprila 2020., već će biti odgođena do datuma koji će naknadno biti utvrđen.

Uz naše najbolje namere, kao i mnogo uložene energije i vremena u samu organizaciju SEGA konferencije, smatramo da je zdravlje svih nas, uključujuči osoblje, sponzora i gostiju na prvom mestu, shodno tome smo i doneli odluku da konferenciju u ovom trenutku, odložimo.

Obavešteni smo da je veliki broj dogadjaja u Evropi, kao i regionu Istočne Evrope otkazano, uključujući AERO-Friedrichshafen sajam, koji je trebao biti baza i polazna tačka naše konferencije.

Početkom ove nedelje mnogi delegati iz regiona, otkazali su učešće na našem kongresu.

Planirana konferencija imala je za cilj da ugosti medjunarodne učesnike iz SAD-a, Kanade, EU, i regiona zapadnog Balkana. Nažalost, u ovom trenutku, ne možemo računati na njihivu posetu zbog vanredne situacije.

APS Aviation i Tango Six Events će blagovremeno objaviti nove datume konferencije, čim vanredna situacija sa COVID-19 prođe, i kad zdravstvena organizacija objavi da je situacija pod kontrolom. – stoji u saopštenju.

Autor:

Petar Vojinovic Glavni i odgovorni urednik petar.vojinovic@tangosix.rs

Komentari

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

Doktor iz Nisa na: Novi sukob Srbije i Crne Gore ima ipak vazduhoplovnu pozadinu i opravdanje?

@ Mayer Novinarka Ana Lalic je iznela ono sto je iznela tokom epidemije, imala je 3 razlicita izvora I pored toga su je pokupili...I da krivicni postupak je obustavljen. Zena je bila skroz u pravu. To sebi zbog porodice ipak ne zelim da priustim, imate moj clanak na naslovnoj strani dva dnevna lista iz aprila…

31. May 2020.Pogledaj

Aleksa Radojičić na: Mađarskoj odobrena kupovina raketa za raketni sistem PVO NASAMS 2

@Dimitrije Ako su ruski plaćenici koristili Pancir na MAN šasiji (a nisu), zašto onda ruska posada koristi priručnik na arapskom? Jednostavno, to je lokalna posada, sa upitnom obukom. Drugo, Libija pokazuje kako da ne koristite bilo koji sistem PVO, a ne da je Pancir loš. Sistem PVO bez sistema VOJIN, maskiranja, efikasne komande i kontrole,…

31. May 2020.Pogledaj

Aleksa Radojičić na: Mađarskoj odobrena kupovina raketa za raketni sistem PVO NASAMS 2

@Yoda Sirijska PVO se nije loše pokazala, imala je svoje uspehe, ali je pravila i svoje greške. S obzirom da su u građanskom ratu, da li su maksimum. Ne znam kakvi problemi sa Iranom, njihovi domaći sistemi su imali obaranje drona, ali zbog obaranja putničkog aviona sa Torom, upitno je koliko je njihov sistem uvezan.…

31. May 2020.Pogledaj

Aleksa Radojičić na: Mađarskoj odobrena kupovina raketa za raketni sistem PVO NASAMS 2

Teorijski gledano, nova G5 mreža bi bila u stanju da prenosi sve informacije potrebne sistemu PVO, bez ogromnih ulaganja od strane vojske, normalno pod uslovom da može da se obezbedi bezbednost prenosa podataka.

31. May 2020.Pogledaj

Yoda na: Mađarskoj odobrena kupovina raketa za raketni sistem PVO NASAMS 2

@ AL-41F1 Ma već ih prave za PVO kratkog dometa - Izrael (Iron beam), Rusija (Peresvet - zasnovan na "novim fizičkim principima) - ubačen u vojsku, navodno skida i borbene avione brzine do 2 maha), a i Ameri isporučili nešto slično marincima na testiranje, a usput finansiraju i program opremanja tenkova/transportera i sl. takvim sredstvima…

31. May 2020.Pogledaj

Send this to a friend