BEG airport status
Udruženju žena letača Srbije potrebna novčana pomoć za memorijalni skok Skok će se izvesti na sportskom aerodromu Lisičji jarak 13. septembra oko 16h / Foto: Tv Best

Udruženju žena letača Srbije potrebna novčana pomoć za memorijalni skok

Udruženje žena letača Srbije najavilo je memorijalni skok povodom šestomesečnog pomena nastradalima u helikopterskoj nesreći koja se dogodila u martu ove godine kod Surčina.

– Skok će se izvesti na sportskom aerodromu Lisičji jarak 13. septembra oko 16h. Izvela bi ga 4 padobranca i svako bi nosio po jednu zastavu.

Time želimo da odamo počast saradnicima iz 204.vb – 890 mhe – pilotu majoru Omeru Mehiću, pilotu kapetanu Milovanu Đukaliću, zastavniku Nebojši Drajiću i mehaničaru letaču zastavniku Ivanu Miladinoviću  – poručuju u Udruženju putem Fejsbuka.

Oni napominju da će im za to biti potrebna finansijska pomoć. 

– Molimo vas da, ukoliko imate mogućnosti i volje, pomognete svojim doprinosom od 1500 dinara. Biće upotrebljeni za kupovinu 4 zastave i pokrivanje dela ove organizacije.

Ova pomoć nam je potrebna, jer Udruženje nema mogućnosti da to samo finansira. Novac možete uplatiti na račun udruženja: 160-320468-39 kod Banke Intese, sa naznakom: humanitarna akcija.

Ujedno vas i pozivamo da prisustvujete samom događaju i druženju posle skoka – poručuju iz Udruženja žena letača Srbije.

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,google,pocket,linkedin,mail" counters="1" counter_pos="inside" total_counter_pos="none" fullwidth="yes"]

Autor:

Dina Đorđević Novinarka, Zamenica glavnog i odgovornog urednika dina.djordjevic@tangosix.rs

Komentari

ra

Uplaticu, samo ne shvatam, zar u MO i RV nisu u stanju da im barem pozajme 4 zastave???

Odgovori

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

St.Evan na: Vučić: Potpisivanje ugovora za Rafale u naredna dva meseca

Začuđujuće malo ovakvih komentara! J10 je za našu državu, njenu veličinu i ekonomske mogućnosti mnogo prihvatljiviji avion. 36 J10 su respektabilna sila na ovako malom prostoru. Osim ako se AV posvađao sa bratom Xijem, trebalo bi da možemo ida h povoljno dobijemo.

18. Apr 2024.Pogledaj

Djuka na: [POSLEDNJA VEST] SMATSA smanjila horizontalno razdvajanje putničkih aviona u području aerodroma „Nikola Tesla“ sa 5 na 3 nautičke milje

Ne razumem, da li smatras da treba vise "kapaciteta" ili si prosto ironican? Ovde se radi i o optimizaciji profila leta prilikom sletanja i uzletanja zarad ustede u gorivu i smanjenja emisije stetnih gasova...

18. Apr 2024.Pogledaj

Dunedain na: Vežba PVO “Štit 24“: Hrvatska vojska prvi put lansirala raketu sistema Mistral 3

Stojko Samo malo modernizovane? -Poboljsan oklop -Zamenjen motor -Nove osmatracko nisanske sprave -Nova sretstva veze -Zadrzane amfibijske mogucnosti

18. Apr 2024.Pogledaj