BEG airport status
[POSAO] Akcionarsko društvo Aerodrom Nikola Tesla raspisalo konkurs za 7 radnih mesta na poslovima nadzora i kontrole sprovođenja koncesije i izvršavanja investicionih aktivnosti Rok za slanje prijava je 09. jun / Foto: Petar Vojinović, Tango Six

[POSAO] Akcionarsko društvo Aerodrom Nikola Tesla raspisalo konkurs za 7 radnih mesta na poslovima nadzora i kontrole sprovođenja koncesije i izvršavanja investicionih aktivnosti

Akcionarsko društvo Aerodrom Nikola Tesla raspisalo je konkurs za sedam radnih mesta na poslovima nadzora i kontrole sprovođenja koncesije i izvršavanja planiranih investicionih aktivnosti na beogradskom aerodromu, stoji na sajtu za zapošljavanje Infostud. Radni odnos biće zasnovan na neodređeno vreme uz probni rad od šest meseci, a rok za slanje prijava je 09. jun.

Kako navode u konkursu, opšti uslovi za zaposlenje su posedovanje državljanstva Republike Srbije, da je učesnik konkursa punoletan, da učesniku konkursa ranije nije prestajao radni odnos zbog teže povrede dužnosti iz radnog odnosa i da nije osuđivan na kaznu zatvora od najmanje šest meseci.

Konkurs je raspisan za sledeće pozicije:

– Specijalista inženjer za objekte visokogradnje – 1 izvršilac

– Vodeći inženjer za objekte visokogradnje – 1 izvršilac

– Vodeći inženjer za elektroinstalacije slabe struje – 1 izvršilac

– Specijalista inženjer za elektroinstalacije jake struje – 1 izvršilac

– Specijalista za informacione tehnologije – 1 izvršilac

– Specijalista inženjer za mašinske instalacije – 1 izvršilac

– Specijalista inženjer za objekte niskogradnje – 1 izvršilac

Rok za slanje prijava je 09. jun, a popunjena prijava i propratna dokumenta potrebno je poslati na adresu AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Sektor pravnih poslova, Beograd 59, 11180 Surčin, sa naznakom „Za konkurs za prijem na radno mesto _“ (navesti naziv radnog mesta za koji se kandidat prijavljuje).

Više detalja o pojedinačnim uslovima za svako od navedenih radnih mesta, dokumentima koja se prilažu uz prijavu i dodatnim napomenama mogu se naći na stranici sa konkursima.

Autor:

Marta Lutovac Zamenica glavnog i odgovornog urednika marta.lutovac@tangosix.rs

Komentari

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

PeroZ na: Mađarskoj odobrena kupovina raketa za raketni sistem PVO NASAMS 2

@ Mayer Onda valjda znaš da je razvijena i od ove godine bila predviđena za uvođenje moderninizirana verzija sa AESA antenom i novim IFF Mod 5, Mod S i ADS-B koja treba zamijeniti sve tri prethodne verzije antena tog radara.

31. May 2020.Pogledaj

Leopold na: Rumunija sama modernizuje 10 aviona IAR-99 na nivo naprednih školsko-borbenih letelica

Po čemu je IAR-99 ružan, a gotovo identični G4 nije? OK, stajni trap rumunske ptice kao da je sa G2, ali to ga ne čini ružnim. Ptica se gleda dok leti.

31. May 2020.Pogledaj

deki na: Mađarskoj odobrena kupovina raketa za raketni sistem PVO NASAMS 2

Meni znatnu prednost u koristenju u nekom scenariju totalnog rata protiv nadmocnijeg protivnika predstavlja sposobnost da se ista raketa koristi i sa platforme kao avion kao i pvo sistem. I u slucaju gubitka vazdusne prevlasti resursi se mogu rasporediti tako da cijene ovih raketa treba gledati i u tom segmentu.

31. May 2020.Pogledaj

Boris na: Crna Gora za potrebe svoje vojske kupuje helikoptere Bell 505

Za pravog ljubitelja vazduhoplovstva ne postoji ružan helikopter ili avion.

31. May 2020.Pogledaj

Send this to a friend