BEG airport status
[LIVE POST] Prijem povodom dana 204. vazduhoplovne brigade

[LIVE POST] Prijem povodom dana 204. vazduhoplovne brigade

U Muzeju jugoslovenskog vazduhoplovstva upravo je pre deset minuta poceo svecani prijem povodom dana 204. vazduhoplovne brigade i 60 godina aerodroma Batajnica.

Prijemu prisustvuju komadant vojnog vazduhoplovstva brigadni general Ranko Zivak, staresine i pripadnici baze, gosti i prijatelji.

Ovom prilikom priredjena je izlozba fotografija vazduhoplovnog fotografa Dimitrija Ostojica koja ce za posetioce muzeja biti otvorena u narednih deset dana.

Detaljniji video izvestaj pogledajte sutra na blogu.

image

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,google,pocket,linkedin,mail" counters="1" counter_pos="inside" total_counter_pos="none" fullwidth="yes"]

Autor:

Petar Vojinovic Glavni i odgovorni urednik petar.vojinovic@tangosix.rs

Komentari

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

omniameamecumporto na: Delegacija Mašinskog fakulteta posetila pogone kompanije Erbas u Nemačkoj: Stručnjaci iz Erbasa redovno će sarađivati sa kolegama u Beogradu

Jedno su riječi a drugo su djela. Učili bi od mrskog zapada i to vojne tehnologije, kako sad to . Učinite i drugi pametan potez i pređite na zapadne lovce. Da, vi to želite, ali postoje problemi. Samo treba uvjeriti zapad da nisu u pravu i da vi niste ono što oni misle, jedina prava…

27. Mar 2024.Pogledaj

Senka NS na: Delegacija Mašinskog fakulteta posetila pogone kompanije Erbas u Nemačkoj: Stručnjaci iz Erbasa redovno će sarađivati sa kolegama u Beogradu

Napokon neki pametan potez!Srbija treba da uci od zapadnih vojnih korporacija jer je zapad tehnoloski mnogo ispred ostatka sveta sto je dokazano u svim svetskim zaristima.

27. Mar 2024.Pogledaj