BEG airport status
Škola letenja Pegaz objavila početak obuke za nove instruktore letenja

Škola letenja Pegaz objavila početak obuke za nove instruktore letenja

BEOGRAD – Škola letenja Pegaz objavila je poziv zainteresovanima za početak obuke za ovlašćenje instruktora letenja koja počinje 20. septembra.

 
526261_178931032226719_299603448_n
 
Odobrena Trening Organizacija Pegaz organizuje još jednu od mnogobrojnih obuka za Flight Instructore . Pegaz je organizacija osnovana 1991. godine koja je jedna od retkih izdržala sve tranzicije i dan danas vrši obuku od PPL(A) gde se leti na avionima Cessna 150 i Cessna 172 do ATPL(A) gde letite na avionu tipa Cessna 310 i Piper PA – 34 Seneka. Letački deo je smešten na aerodromu  “Lisiciji Jarak” u Beogradu, a leti se i sa međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla” u zavisnosti od nivoa obuke, dok se teorijski deo održava u opremljenim učionicama u Slobodana Jovanovica 1/2 .

Počelo je još jedno prikupljanje prijava ove godine i za PPL(A) I ATPL(A) kurs. Prijave se mogu slati cele godine.

Više informacija mozete dobiti na telefon: +381 63 509 467 , na sajtu www.pegazair.rs ili Facebook stranici Pilotska Škola Pegaz, stoji u saopštenju ove škole letenja.
 
 

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,google,pocket,linkedin,mail" counters="1" counter_pos="inside" total_counter_pos="none" fullwidth="yes"]

Autor:

Petar Vojinovic Glavni i odgovorni urednik petar.vojinovic@tangosix.rs

Komentari

Bo

Koliko je meni poznato a skoro sam bio na aerodromu "Lisiciji Jarak", Cessna 310 je jos u neletnom stanju a PA-34 Seneku nisam imao prilike da vidim. Znam da je reklama neophodna ali netreba bas toliko lagati.

Odgovori
Iv

Prvo, ne treba se pise odvojeno.

Drugo, to sto je Cessa 310 trenutno na radovima ne znaci da nikad nece biti gotova.

Trece, ako pozelite da letite Seneku prijavite se da vidite da li postoji.

Cetvrto, pilotska skola Pegaz nema potrebe da laze narod I sabotira druge skole,od kad je osnovana radi I skolovala je dosta pilota koji su se kasnije setili da I sami otvore svoje centre.

I na kraju, 16. Aprila 2013. Godine prosla je EASA inspekciju bez jednog findinga.Ukoliko sumljate u informacije, slobodno konraktirajte DCV Republike Srbije. Veliki pozdrav od Safety Manager-a skole .

l

Bo

Ja bio sad zadnje nedelje opet na jarku da gledam padobrance." Cessa", kako kaze Ivana Safety Manager-a, jos uvek ne radi a Seneke i dalje nema. Sve ostalo u vasem tekstu ja nisam ni spominjao. Stvarno me ne zanima kad ste osnovani ni dali ste prosli neku inspekciju. Ali cinjenice u vezi vasih aviona i dalje stoje.

Odgovori
Iv

Postovani gospodine,

Razumem Vas u potpunosti, u danasnje vreme poverenje je skupa rabota…

Iz tog razloga, sledeci put kad “ svratite“ na Lisicji Jarak slobodno se javite direktoru skole licno. Ne radimo panoramu, ali kao veciti zaljubljenici u avijaciju mozemo da Vam ponudimo jedan informativan let sa zadovoljstvom.

Pozdrav,

Safety Manager

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

Т5🇷🇸🇨🇳 na: Grčka finalizovala nabavku borbenih aviona F-35A: Procena da će 20 aviona platiti oko 3,5 milijarde dolara

Брат Си би нам за исте новце послао 50 Ј-31,ал Рафал је француски

26. Jul 2024.Pogledaj

Zooro na: Grčka finalizovala nabavku borbenih aviona F-35A: Procena da će 20 aviona platiti oko 3,5 milijarde dolara

@Islander Pametni Grci imaju Francuze i Amerikance u floti ..ako jedni zastekaju bar ce drugi voziti.. Želiš reći ako jedni iznevjere valjda drugi neće :) F35 ? Prije bi izabrao F15-EX , ali ne ćuje se moj glas :)

26. Jul 2024.Pogledaj

Djuka na: Grčka finalizovala nabavku borbenih aviona F-35A: Procena da će 20 aviona platiti oko 3,5 milijarde dolara

>> ko jedni zastekaju bar ce drugi voziti To su avioni, oni se lete, vidi se kakav si avijacijski entuzijasta kad moze napisati tako nesto rogobatno. Inace imat ta dva vazduhoplova u floti potpuni je nonsens ali u grckom slucaju verujem da ulogu igra duga tradicija francuskih vazduhoplova i odredjene odavno stecene antibrodske sposobnosti koje…

26. Jul 2024.Pogledaj