BEG airport status
Pokrenut sajt Fondacije „Dejan Pandurović“, Veliki odziv IT stručnjaka za pomoć u izradi sajta Odluka je bila da se u projekat uključe mladi vazduhoplovni entuzijasti iz IT sektora / Foto: Dimitrije Ostojić, Fondacija "Dejan Pandurović

Pokrenut sajt Fondacije „Dejan Pandurović“, Veliki odziv IT stručnjaka za pomoć u izradi sajta

Fondacija „Dejan Pandurović“ , osnovana u čast pilota stradalih u udesu Super galeba G-4 kod Šapca Nenada Ćulibrka i Dejana Pandurovićapokrenula je svoj sajt na kojem svi zainteresovani mogu da se informišu o Fondaciji i mogućnostima doniranja.

Kako je Tango Six nedavno izveštavao, porodici Pandurović dodeljen je stan od strane Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a tom prilikom pozvani su i svi vazduhoplovni entuzijasti iz IT struke da pomognu pri izradi sajta Fondacije i budu njeni donatori.

Foto: Fondacija „Dejan Pandurović“

Tim povodom, iz Fondacije kažu da se nakon objavljivanja molbe na Tango Six portalu za pomoć pri izradi sajta javio veliki broj donatora:

– Ogroman broj vazduhoplovnih entuzijasta i IT stručnjaka, pa čak i IT kompanija iz Beograda, Novog Sada i drugih gradova u Srbiji javili su nam se i pružili pomoć u projektu.

Ovo je potvrdilo ponovo dve činjenice: da u Srbiji i dalje postoje ljudi koji poštuju pozitivne sisteme vrednosti koje promoviše Fondacija, i drugu, da je portal Tango Six veoma praćen u vazduhoplovnim, ali i u ostalim krugovima. –

Odluka je bila da se u projekat uključe mladi ljudi, koje bi pratili mentori sa velikim iskustvom u IT sektoru, naglašavaju iz Fondacije i dodaju:

– Od velikog broja kandidata, izabrali smo Stefana Stupara, vazduhoplovnog maketara, spotera i velikog zaljubljenika u vazduhoplovstvo, kome je ovo bio ujedno i završni diplomski rad na studijama uz pomoć Nemanje Dokića. Tehničku podršku u hostingu pružila nam je kompanija Mainstream iz Beograda. –

Pored usluge koju pojedinac ili kompanija mogu da ponude, pomoć može biti i uplata novca na žiro račun Fondacije, a svi zainteresovani mogu se upisati na listu donatora.

Žiro račun Fondacije Dejan Pandurović na koji se može izvršiti uplata je 160-0000000507331-13 (Banka Intesa), dok je devizni račun 160-0054000027858-40 (Banka Intesa).

  Komentari

  Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

  Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

  Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

  Ostavite odgovor

  Najnoviji komentari

  Milers na: [KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Kako se leti u regiji tijekom Korona krize?

  @touchmeduza Najveći aerodromi u ex yu i najočitiji primjer uticaja krize na avio saobraćaj

  13. Aug 2020.Pogledaj

  touchmeduza na: [KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Kako se leti u regiji tijekom Korona krize?

  a čemu opće ova rasprava, zašto je važno usporedit BEG s top tri hr aerodroma? zašto ne top četri ili top dva ili top? šta nam govori ta usporedba i njeni rezultati? ne razumijem šta se trošite?

  13. Aug 2020.Pogledaj

  Milers na: [KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Kako se leti u regiji tijekom Korona krize?

  @Alen April, maj, jun i jul zima? Ok sve mi je jasno, da skratimo. "Ako imaju 2,7 puta više prometa od Covida-19 naovamo (što nisu imale zadnjih 20 godina), kako su više stradale od Beograda?" Ovo je bilo vaše pitanje, odgovor ste dobili koliko je ko izgubio putnika, to što to vama ne odgovara to…

  13. Aug 2020.Pogledaj

  Milers na: [KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Kako se leti u regiji tijekom Korona krize?

  @Max A ko kaže da je u Srbiji super, gdje sam to rekao? Iskrivljavanje statistike? Ne to su podaci koji su tačni i odnose se na temu. A pobijedio nije niko jer su svi gubitnici, neko manje a neko više.

  13. Aug 2020.Pogledaj

  PakleniVuk na: [KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Kako se leti u regiji tijekom Korona krize?

  Sve je to lepo, ali kad se statistika pretvori u novac od koga svi žive i obitavaju ,tek tad ce se sagledati gubici i dobitci.

  13. Aug 2020.Pogledaj

  Send this to a friend