BEG airport status
LYBE 1619:00 Z 220°03KT 190V250 6000 NSC 04/M00 Q1031 NOSIG=
CADCAM Grupa postala Platinum partner kompanije Dassault Systemes CADCAM Grupa je postala jedini partner tog ranga za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu / Foto: CADCAM Group

CADCAM Grupa postala Platinum partner kompanije Dassault Systemes

Na Value Solutions konferenciji održanoj od 21. do 24. januara u Monte Karlu u organizaciji kompanije Dassault Systemessve članice CADCAM Grupe proglašene su Platinum partnerom te kompanije, saopšteno je iz CADCAM-a.

Kako navode, sticanjem statusa Platinum partnera kompanije Dassault Systemes u regionu, CADCAM Grupa je postala jedini partner tog ranga za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

– Osim efikasnosti i ostvarenih rezultata u prodaji, kapaciteta za razvoj i unapređenje veština i usklađivanja poslovne strategije sa kompanijom Dassault Systemes, članice CADCAM Grupe su proglašene Platinum partnerom prevashodno zbog stručnosti zasposlenih i kontinuiranog razvoja i usavršavanja u radu sa softverskim rešenjima koja zastupamo.

Ulaganje u znanje ljudi nam je najvažnije, jer brzina kojom se tehnologija u industriji menja zahteva konstantno učenje i prilagođavanje novim trendovima, čime lokalni tim održavamo jakim i spremnim da idemo u korak i sa najzahtevnijim projektima. – objašnjava direktor CADCAM Datae, članice CADCAM Grupe Čedomir Duboka.

Ilustracija: CADCAM Group

Na internoj EUROMED sesiji, kojom je zaključena konferencija, CADCAM Grupi je dodeljeno i priznanje za najbolji Social marketing tokom 2018. godine u EuroMed regionu, kažu iz te kompanije i dodaju:

– Sve članice CADCAM Grupe su postale ovlašćeni partner za edukaciju i održavanje kurseva za programska rešenja CATIASIMULIAENOVIADELMIA i sveobuhvatnu poslovnu platformu 3DEXPERIENCE

Programi se prilagođavaju potrebama polaznika (online/offline ili kombinovano), održavaju u okviru Obrazovnih centara članica koje su ovlašćene za organizciju sertifikacionog postupka, obuku vrše sertifikovani instruktori, a ostvareni sertifikati su priznati širom sveta. Posedovanje ovakvog sertifikata je zvanična potvrda znanja i veština koja povećava šanse za zaposlenje u industrijama koje koriste navedena softverska rešenja. –

CADCAM Grupi je dodeljeno i priznanje za najbolji Social marketing tokom 2018. godine u EuroMed regionu / Foto: CADCAM Group

Kako objašnjavaju, kompanija Dassault Systemes prepoznaje potrebu za profesionalnim usavršavanjem i ekspertizom potrebnim za uspešan nastup na tržištu, prodaju, implementaciju i podršku za svoja rešenja klijentima širom sveta, a imajući to u vidu, izgrađen je program nagrada za partnere koji podržava investicije i napore svojih poslovnih saradnika u cilju postizanja rezultata na više polja.

Razmena ideja / Foto: CADCAM Group

Podsetimo, krajem oktobra prethodne godine CADCAM Data je u koorganizaciji sa kompanijom Dassault Systemes održala poslovni skup pod nazivom “Razvoj proizvoda uz softverska rešenja koja oblikuju budućnost“ u Nišu gde su predstavnici firmi iz jugoistočne Srbije imali priliku da saznaju šta donosi digitalizacija procesa i kako mogu da primene adekvatna softverska rešenja u svom poslovanju.

– U cilju stvaranja što boljih uslova za buduće eksperte, kompanija CADCAM Data iz Beograda realizuje projekte u kojima ulaže u akademsku zajednicu pružajući mladim ljudima mogućnost da se tokom školovanja sretnu sa primerima iz prakse i na taj način steknu relevantna zananja.

Spremni smo da ulažemo i dalje, jer smatramo da je znanje najveće bogatstvo naše omladine. Kao kompanija koja ima visoku svest o društvenoj i akademskoj zajednici, svakako ćemo ovaj trend nastaviti i u budućnosti, jer smo prepoznali značaj povezivanja akademske zajednice, privrede i softverskih kompanija. – ističu iz CADCAM-a.

Autor:

Marta Lutovac Zamenica glavnog i odgovornog urednika marta.lutovac@tangosix.rs

Komentari

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

AL-41F1 na: [POSLEDNJA VEST] Vučić: Helikopterska jedinica MUP-a Srbije dobija tri Erbasova helikoptera H215 Super Puma

@Direktor Ili ja ne znam da citam ovu listu(moguce) ili Mi-17 od 2017. ima EASA sertifikat? https://www.easa.europa.eu/download/typerating-lists/EASA-T_R_List_Helicopter.pdf a koliko ovde pise https://www.easa.europa.eu/easa-and-you/international-cooperation/easa-by-country?easa_relationship%5B0%5D=field_easa_country_mbmo_target_id mi uopste nismo EASA "member state" i ne podlezemo njihovim pravilima, posto sigurno helikopter policije ne planiramo koristiti na terotiriji EU. Mi-17 u civilne svrhe koristi 15 zemalja, to nije malo.

16. Feb 2019.Pogledaj

Spectator na: [POSLEDNJA VEST] Er Srbijin A330 dobio novu šemu bojenja – reklamu „Serbia Creates“ Vlade Srbije

Pantelija trebalo je na ruskoj cirilici I ruskom jeziku da orgazmiras bosanche?

16. Feb 2019.Pogledaj

Blagoje Krstic na: [POSLEDNJA VEST] Er Srbijin A330 dobio novu šemu bojenja – reklamu „Serbia Creates“ Vlade Srbije

Al se skupila negativna energija jedno cudo. Dal je ostalo u Srbiji bar malo pozitivne energije? Dobro je da se radio na nesto, a kritika je uvek dobro doshla, ali ovi komentari to je jedno cudo negativnosti malicioznosti prezira... Pozdrav iz Majedonije

16. Feb 2019.Pogledaj

Send this to a friend