BEG airport status
CADCAM Grupa postala Platinum partner kompanije Dassault Systemes CADCAM Grupa je postala jedini partner tog ranga za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu / Foto: CADCAM Group

CADCAM Grupa postala Platinum partner kompanije Dassault Systemes

Na Value Solutions konferenciji održanoj od 21. do 24. januara u Monte Karlu u organizaciji kompanije Dassault Systemessve članice CADCAM Grupe proglašene su Platinum partnerom te kompanije, saopšteno je iz CADCAM-a.

Kako navode, sticanjem statusa Platinum partnera kompanije Dassault Systemes u regionu, CADCAM Grupa je postala jedini partner tog ranga za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

– Osim efikasnosti i ostvarenih rezultata u prodaji, kapaciteta za razvoj i unapređenje veština i usklađivanja poslovne strategije sa kompanijom Dassault Systemes, članice CADCAM Grupe su proglašene Platinum partnerom prevashodno zbog stručnosti zasposlenih i kontinuiranog razvoja i usavršavanja u radu sa softverskim rešenjima koja zastupamo.

Ulaganje u znanje ljudi nam je najvažnije, jer brzina kojom se tehnologija u industriji menja zahteva konstantno učenje i prilagođavanje novim trendovima, čime lokalni tim održavamo jakim i spremnim da idemo u korak i sa najzahtevnijim projektima. – objašnjava direktor CADCAM Datae, članice CADCAM Grupe Čedomir Duboka.

Ilustracija: CADCAM Group

Na internoj EUROMED sesiji, kojom je zaključena konferencija, CADCAM Grupi je dodeljeno i priznanje za najbolji Social marketing tokom 2018. godine u EuroMed regionu, kažu iz te kompanije i dodaju:

– Sve članice CADCAM Grupe su postale ovlašćeni partner za edukaciju i održavanje kurseva za programska rešenja CATIASIMULIAENOVIADELMIA i sveobuhvatnu poslovnu platformu 3DEXPERIENCE

Programi se prilagođavaju potrebama polaznika (online/offline ili kombinovano), održavaju u okviru Obrazovnih centara članica koje su ovlašćene za organizciju sertifikacionog postupka, obuku vrše sertifikovani instruktori, a ostvareni sertifikati su priznati širom sveta. Posedovanje ovakvog sertifikata je zvanična potvrda znanja i veština koja povećava šanse za zaposlenje u industrijama koje koriste navedena softverska rešenja. –

CADCAM Grupi je dodeljeno i priznanje za najbolji Social marketing tokom 2018. godine u EuroMed regionu / Foto: CADCAM Group

Kako objašnjavaju, kompanija Dassault Systemes prepoznaje potrebu za profesionalnim usavršavanjem i ekspertizom potrebnim za uspešan nastup na tržištu, prodaju, implementaciju i podršku za svoja rešenja klijentima širom sveta, a imajući to u vidu, izgrađen je program nagrada za partnere koji podržava investicije i napore svojih poslovnih saradnika u cilju postizanja rezultata na više polja.

Razmena ideja / Foto: CADCAM Group

Podsetimo, krajem oktobra prethodne godine CADCAM Data je u koorganizaciji sa kompanijom Dassault Systemes održala poslovni skup pod nazivom “Razvoj proizvoda uz softverska rešenja koja oblikuju budućnost“ u Nišu gde su predstavnici firmi iz jugoistočne Srbije imali priliku da saznaju šta donosi digitalizacija procesa i kako mogu da primene adekvatna softverska rešenja u svom poslovanju.

– U cilju stvaranja što boljih uslova za buduće eksperte, kompanija CADCAM Data iz Beograda realizuje projekte u kojima ulaže u akademsku zajednicu pružajući mladim ljudima mogućnost da se tokom školovanja sretnu sa primerima iz prakse i na taj način steknu relevantna zananja.

Spremni smo da ulažemo i dalje, jer smatramo da je znanje najveće bogatstvo naše omladine. Kao kompanija koja ima visoku svest o društvenoj i akademskoj zajednici, svakako ćemo ovaj trend nastaviti i u budućnosti, jer smo prepoznali značaj povezivanja akademske zajednice, privrede i softverskih kompanija. – ističu iz CADCAM-a.

Autor:

Marta Lutovac Zamenica glavnog i odgovornog urednika marta.lutovac@tangosix.rs

Komentari

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

Živojin Banković na: U Rusiji poleteo još jedan završeni strategijski bombarder Tu-160, prvi modernizovani Tu-160M

Pavlović Dušan Ипак је Русија добила 8 авиона, Украјина је 10 уништила, а један је предат музеју.

18. Jan 2022.Pogledaj

Nemanja na: Pakistan bi mogao biti prvi strani korisnik kineskog borbenog aviona J-10

@Aleksa Orao je najslicniji sa Q-5 sto se tice kineskih aviona, ali konverzijom dvoseda na 2.0 standard ce biti slicnij JH-7.

18. Jan 2022.Pogledaj

Pavlović Dušan na: U Rusiji poleteo još jedan završeni strategijski bombarder Tu-160, prvi modernizovani Tu-160M

Ustvari 19 komada je ostalo Ukrajini pre nego što su ih 9 vratili Rusiji na ime duga za gas, ostale su pod pritiskom SAD samleli ako se dobro sećam

18. Jan 2022.Pogledaj

Nix na: Vansi: Kroz „Nikolu Teslu“ u poslednja tri meseca 2021. godine putovalo 850.000 putnika, računamo na Er Srbiju

Neverovatno koliko smo imali sreće da završimo posao oko koncesije pre korone...u minut do 12

18. Jan 2022.Pogledaj

Send this to a friend