BEG airport status
Novo lice Galeba: Goran Milinović

Novo lice Galeba: Goran Milinović

 
Predstavljanje pristiglih radova za konkurs „Novo lice Galeba“
 
Predlozi Gorana Milića:
 
 
G_4 za rad - Copy
 
G_4 za rad - Copy2
 
Snow
 
Tigrovi
 
5
 
6
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
 
Preuzeto ovde.

Autor:

Petar Vojinovic Glavni i odgovorni urednik petar.vojinovic@tangosix.rs

Komentari

S

Ima dobrihi interesantnih "borbenih" sema!

Odgovori
Г

Жао ми је прво што нисам послао већу резолуцију, следећи радови биће у већој резолуцији мада сам Роберту ово до сада већ послао веће. По мом укусу од ових радова је већина сем 2, 3. и 4.рада, некако није то то. Иначе нисам баш за "дисплеј" опције јер као што је овде неко већ рекао да имамо таквог Орла и то је то. Моје мишљење је да шара треба као и установа да буде "опитна" тако да би било веома лепо видети модернизованог Г-4 једном са модерном шаром коју данас користе ваздухоплови. Негде су на радовима стављани амблеми "Тигрова, Курјака…" али битна је шема фарбања а амблем се промени. Биће ускоро још доста радова, неки добри, неки не, неки чудни али све је то баш за "опитно".

Odgovori
Ж

Све је ово јако лепо али мислим да има доста шема које ВЗ Мома не може да реализује. Требало би да се ангажују и људи са стране као на пример у случају Орла 25207.

Odgovori
Г

Тачно тако, зато су ту макетари ;)
Извела би то и "Мома", треба само мало воље. Време је да се једном покажу и у том правцу пошто до сада "Мома" и боја нису били пријатељи. Прави је тренутак. Ако ништа ево Макетарски Савез Србије се добровољно пријављује.

Odgovori
Г

… а и трудио сам се да шеме буду једноставне. Биће још доста радова и у принципу сви су једноставни.

Odgovori
E

Ima lepih resenja…i inace sam fan "displej" i "slavljenickih (da ne kazem memorijalnih) opcija" :)
A onda dolazimo do sustine….ovde ima vise varijanti nego RV aviona…i dok na kompu imam gomilu fotografija ovakvih "uradaka"… MAKS …Keckemet 2008 i 2010…ovi avioni nisu…nikada leteli a mozda i nece..
I to je ta gorcina koja ostaje u ustima u vezi kako RV-a celokupne vojske….tako i mnogih drugih segmenata…zivota u nasoj Srbiji
2010 sam imao priliku da posetim vazduhoplovnu bazu u Larisi, i treba videti kako izgleda RV Grcke …GRCKE koja je kako nam nabijaju svakog jutra sa Tv-a u krizi…

Odgovori
Г

На жалост је тако. Послато је још доста радова и мало више "дисплеј" опција тако да ће вероватно и то објавити. Иначе време је да се авиони фарбају с обзиром да су фарбани када су произведени а и да се мало освеже новим, модернијим шемама. Мома офарба авион али за испред капије и то на најбезвезнији начин, мислим на 004, ладно га офарбали у стандаредну маскирну шему…ужас. Ја лично сам послао до сада око 30-так верзија разних шема што борбрних што дисплеј, можда им некада нешто затреба ;)

Odgovori
I

Posebno mi se dopada ova u JKRV stilu…

Odgovori

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

WEREWOLF na: Trupna PVO ruske vojske dobija artiljerijsko-raketne sisteme Pancir-SM-SV

Za nas kupiti Spyder™- LR, plus Iron Dome ! 3 + 3 komada.

18. Sep 2020.Pogledaj

Mig-29 na: [VIDEO] Do sada neobjavljeni video snimci letenja iz kabine MiG-a 29 srpskog RV i PVO

Рашо Видите заправо ''мали Перица'' сте заправо ви у овом случају !? Врло лако ћу Вам објаснити зашто.Систем је првобитно састављен од појединаца који су се издвајали од осталих у неким битним параметрима или су победничка страна у неком конфликту - рату. Ко гарантује како ће ти појединци бити вечито управу, кад тактике и технологије…

18. Sep 2020.Pogledaj
18. Sep 2020.Pogledaj

Banja Luka na: Trupna PVO ruske vojske dobija artiljerijsko-raketne sisteme Pancir-SM-SV

" I dalje mi nije jasno sto ne idu na jedan nisansko-osmatracki radar?" Bolje za pasivni mod dejstva? Zar nije mnogo praktičnije kada se radarska slika osmatračkog radara preuzima sa nekog odvojenog izvora imati termovizijski kanal i nišanski, designated radar za iznenadno ozračenje cilja, nego svo vrijeme koristiti jedan radar koji radi obe stvari? Možda…

18. Sep 2020.Pogledaj

Send this to a friend