BEG airport status
Povećan broj putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ za 29%

Povećan broj putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ za 29%

BEOGRAD – Aerodrom „Nikola Tesla“ u januaru ove godine zabeležio je rast od 29% u broju putnika u odnosu na isti mesec prošle godine.

bg-Aerodrom

Broj putnika u januaru na Aerodromu „Nikola Tesla“ povećan je za 29 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. U prvom mesecu ove godine beogradski aerodrom opslužio je 270.784 putnika, što je preko 60.000 više nego prošle godine. Ostvareno je 4.147 poletanja i sletanja, što je porast od 33%, dok je u kargo saobraćaju promet robe povećan 20% u odnosu na januar 2013. godine.

Ovakav napredak se velikim delom pripisuje povećanju obima poslovanja i širenju operacija nove nacionalne kompanije Air Serbia.

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,google,pocket,linkedin,mail" counters="1" counter_pos="inside" total_counter_pos="none" fullwidth="yes"]

  Komentari

  Najnoviji komentari

  BSD na: Iznad Kosova i Metohije danas leteo francuski izviđački avion King Air 350 ASLR

  Navalili da snime nisanac da li na FK-3 ili HQ-17, videcemo.

  17. Apr 2024.Pogledaj

  Amater na: Vežba PVO “Štit 24“: Hrvatska vojska prvi put lansirala raketu sistema Mistral 3

  Sve i da pokriva jedan slučaj, tipa Gerana ili ovih ukrajinskih preradjeno-poljoprivrednih i dalje je korisno jer izbacuje jedan metod napada iz asortimana protivnika. Trocevac može da štiti bilo koji cilj od "poljoprivrednog drona". Da su se Rusi toga setili, ne bi im pada 2 komada na onaj kampus.

  17. Apr 2024.Pogledaj

  Thomas na: Iznad Kosova i Metohije danas leteo francuski izviđački avion King Air 350 ASLR

  @Nenad (Sr) Mozda sa time daju Srbiji na znanje da i nisu bas prijateljski raspolozeni. Nije li to bio bas Franzuski radar koji je prikazao neki Ballon. Nestao kao sto je se pojavio.

  17. Apr 2024.Pogledaj

  Stojko na: Vežba PVO “Štit 24“: Hrvatska vojska prvi put lansirala raketu sistema Mistral 3

  @Miloš Mislim da mogu da se nadju analize efikasnosti tog topa iz 1999. pa ce ti biti jasno da tesko sta moze da uradi modernim dronovima.

  17. Apr 2024.Pogledaj

  Multi Boy na: Vežba PVO “Štit 24“: Hrvatska vojska prvi put lansirala raketu sistema Mistral 3

  BOV treba baciti jer se novi oružani sistem ne može uvesti dok je stari u upotrebi. To isto se odnosi na MRAP i ove Bradley-e koje Milanović forsira. To su stara vozila koje je uništila korozija. HV ima limit za oko 300 vozila, plus MUP 75 . To je jedna tranša gusjeničar, druga na kotačima.…

  17. Apr 2024.Pogledaj