LYBE 2109:00 Z 140°12KT CAVOK 16/09 Q1015 NOSIG=
[VIDEO]: Konferencija za medije smenjenog rukovodstva Muzeja vazduhoplovstva Sukob sa Ministarstvom odbrane kao jedna od tema konferencije / Foto: Medija centar

[VIDEO]: Konferencija za medije smenjenog rukovodstva Muzeja vazduhoplovstva

U obraćanju medijima, smenjeni direktor Muzeja vazduhoplovstva, Zoran Radojević, član sada već bivšeg Upravnog odbora, Aleksandar Kolo i pravni zastupnik Muzeja, advokat Nebojša Đokić u više navrata su govorili o trenutnim finansijskim problemima Muzeja, kao i kršenju niza propisa.

Među temama našle su se i sukob sa Ministarstvom odbrane, pokušaj prodaje aviona P-38 Lajtning.

Snimak cele konferencije možete pogledati ovde:

Tango Six već treću godinu izveštava o dešavanjima u Muzeju vazduhoplovstva. Kliknite na baner za sve tekstove u ovoj temi

11351426_10206327791931056_163578268_n

Dina Đorđević Novinarka, Zamenica glavnog i odgovornog urednika dina.djordjevic@tangosix.rs

E

To što je smenjen ceo upravni odbor muzeja vazduhoplovstva,nije neka vest.To se dešava,kad je riznica puna,pa odbor ne može ni da ga sortira ni izbroji.Tako je i sa našim vazduhoplovstvom.Avioni PO-2 i drugi,proizvedeni ko zna kad,predstavljaju suštinu smene upravnog odbora,jer nema u evidenciji ni jednog ruskog aviona,kako „Suhoja“,tako i „Migova“.Kakva će sudbina da snadje te smenjene funkcionere vazduhoplovstva,to niko ne zna,ali,ja mislim da će morati na kurs u Moskvu,gde će morati da odradjuju časove leta na raketama,koje lete ka vasionskoj stanici,da im odnesu malo provijanta,dok ima rok trajanja.

SCH na: Vulin obišao vojni aerodrom u Batajnici: plate pilota značajno “unapređene“, obnavlja se infrastruktura

@Nenadm - R60 se skidaju na dve nedelje , menjaju se se drugim kompletom R60 . Ove koje su skinute idu na probni sto i nakon dve nedelje se vracaju ... i tako u krug.

21. Nov 2019.Pogledaj

Alen Šćuric Purger na: [KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Dvojbeni plan za Croatiu Airlines

Naravno da je taj uvjet napravlje da se pogoduje najvećim igračima u Europi (Lufthansa, Air France-KLM, IAG, SAS, Ryanair...). Stvaranje jedne kompanije od Air Serbie i Croatie nema nikakvog smisla - dva velika huba su smrt i za bitno veće igrače, od toga je odustala i Iberia, isto je ubilo Alitaliu, Olympic, guši SAS... -…

JohnnyLee na: [KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Dvojbeni plan za Croatiu Airlines

Београд није никада био део Аеродрома Србије. предузеће је, званично, уписано у Регистар после концесије

san letnje noci na: [KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Dvojbeni plan za Croatiu Airlines

... Naravno da postoji i opcija c. koju ste naveli ali da bi bila moguća treba verovati u dobre namere političara. To je vrlo teško. Oni uvek imaju svoju agendu a to je obično lični interes.

AL-41F1 na: Mađarskoj isporučeni prvi helikopteri H145M

Izvoz vojne industrije je blizu milijardu, uvoz sa svim kapitalnim nabavkama je daleko ispod, pa vi procenite sami.

Send this to a friend