Germanwings i Lufthansa organizuju konferenciju za medije u vezi sa letom 4U9525

BEOGRAD – Povodom pada aviona A320, kompanije Germanwings i Lufthansa organizuju konferenciju za medije na kojoj će izneti nove informacije.

germanwigs_204419913

– Želimo da vas obavestimo o dodatnim detaljima u vezi sa letom 4U 9525.  – kažu  u kompaniji Germanwings.

Na njoj će se osim portparola te kompanije Tomasa Vinkelmana obratiti i Karsten Spohr, direktor kompanije Lufthansa u čijem je vlasništvu Germanwings.

Konferencija koja je zakazana za 14:30h biće održana u Kelnu, a živi prenos možete pratiti na ovoj adresi.

Dina Đorđević Novinarka, Zamenica glavnog i odgovornog urednika dina.djordjevic@tangosix.rs

V

Interesantno. Uz predstavnika Germanwingsa-a i Direktor Lufthanse na konferenciji. Znači da se nešto zaista mnogo važno desilo na ovom letu. Jedva čekam pola tri.

I

Vlado, postavio sam vam pitanje na drugoj temi pa je možda prikladnije da ga prebacim ovde: mogu li da znam kako vi kao pilot tretirate jučerašnju ekspresnu konferenciju za medije (bez prisustva struke, samo tužilac) i upiranje prstom u kopilota a da FDR još uvek nije ni otvoren? Razumem da postoje jasne indicije ali da li to baš mora ovako? Ako sam dobro shvatio IFALPA je protestovala zbog curenja podataka i senzacionalističkog pristupa istrazi.

V

Evo i ovde da napišem.
Ova konferencija je kontrola štete od strane Germanwingsa i Lufthanse. Svesni su da su njihove unutrašnje procedure ili nedostatak istih, doprineo ovom udesu. Pošto je imidž i velike pare pride u pitanju, morali su da reaguju brzo i po meni glupo.
Isto kao i naš Premijer kada je morao da brani Ministre zbog njihovih gluposti. U principu slični razlozi iza oba medijska nastupa. Pogrešno i tamo i kod nas.

S

A zna li se sta je bilo sa prvobitnim izvestajima da je kontrola leta primila poruku sa tog leta koja je glasila "Uzbuna, uzbuna"? Zasto se to vise ne pominje? I kako je moguce da jedino sto se culo je, kako kaze tuzioc, mirno disanje kopilota dok je avion jurio prema planini brzinom od 700 km/h. Cak i oni teroristi su, kad su se zabijali u bliznakinje, vikali Alaha i nesto se culo. Fizicki je nemoguce da je covek ako je vec jurisao avionom na planinu, bio toliko miran.

Lsbl na: Nove mogućnosti helikoptera Ansat: U toku ispitivanja sa spoljašnjim teretom

@Dubonjac Koji intervali? Pa svima je jasno da su super pume uzete sa pištoljem na celu! O kojim ti intervalima pričaš kad se bazno održavanje vrsi preko tendera i helikopteri se čekaju po nekoliko meseci da se završe! Super pume su izbačene iz offshore operacija i moraju se prodati vojsci i policiji . Mislim da…

30. Apr 2021.Pogledaj

Perica na: Ekvadoru završena isporuka helikoptera H145M

Pa ca 7 milki po komadu i nije tako bas dzabalesku jeftino. Za dva H145 kupis tri Dhruva ..hmm.

29. Apr 2021.Pogledaj

Bungi na: Nove mogućnosti helikoptera Ansat: U toku ispitivanja sa spoljašnjim teretom

Sve ozbiljne države imaju žandarmeriju kao posebnu policijsku formaciju pa ti sam vidi zašto je to tako.

žELJKO na: “Kandaharski zatvorenik“ na Batajnici

Super film...pogledam ga ponekada i sada

Send this to a friend