BEG airport status
Sklopljen prvi A321 u SAD Prve isporuke A321 proizvedenih u Americi počinju na proleće / Foto: Airbus

Sklopljen prvi A321 u SAD

Izlaskom iz farbare u Mobilu, kompletirano je sklapanje prvog A321 napravljenog u SAD, saopštio je evropski proizvođač aviona.

Letelica na sebi ima zaštitna obeležja kompanije „Jet Blue“.

– Ovaj najnoviji korak pokazuje da će prvi avion kompanije Erbas (Airbus) koji se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama uskoro imati svoj prvi let i isporuke koje su planirane za proleće 2016. godine – navode u Erbasu.

AIRBUS
Avion farbala kompanija „MAAS Aviation“ / Foto: Airbus

– Ova kompanija obavila je farbanje aviona u svom novom objektu koji se nalazi u industrijskom kompleksu i aerodromu „Mobile Aeroplex“ u Brukliju, gde su ujedno i proizvodni pogoni kompanije Erbas – saopštio je evropski proizvođač aviona.

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,google,pocket,linkedin,mail" counters="1" counter_pos="inside" total_counter_pos="none" fullwidth="yes"]

Autor:

Dina Đorđević Novinarka, Zamenica glavnog i odgovornog urednika dina.djordjevic@tangosix.rs

Komentari

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

Amater na: [RAT U UKRAJINI] Rusija na severu Ukrajine otvorila novi front, još jedan uspešan ukrajinski raketni napad na Krim

Ako na ovom portalu nije bar 20x ponovljeno pitanje "a gde su hangari" i što ne postave trocevce i Šilke, svuda... A onda se ponovo iznenade?! Jesam li ja potpuno odsečen od realnosi, pa ne razumem kako onoliko veliki dronovi mogu da lete neopaženo i kako to da je nemoguće imati ljude u pripravnosti?

17. May 2024.Pogledaj

Vlado na: [RAT U UKRAJINI] Rusija na severu Ukrajine otvorila novi front, još jedan uspešan ukrajinski raketni napad na Krim

Tomahavci bi parisali Ruse u potpunosti kroz pola sata. ATACMS i Storm Shadow stari dvadeset i kusur leta su im nepremostiv problem, o cemu dalje da pricamo.

17. May 2024.Pogledaj

Petrovic Dusan na: [GLEDALI SMO I OCENJUJEMO] „Masters of the air“ – očekivano i veličanstveno!

@Nenad N. a James Stewart cak komandant posade B 17, i preziveo da postane jedan od najpoznatijih glumaca Holywooda

17. May 2024.Pogledaj
17. May 2024.Pogledaj

Petrovic Dusan na: Grčka u skorije vreme naručuje dodatne Rafale, na prodaju nudi 108 borbenih aviona

@Miloš77 Avioni Dassault su imali sjajne performanse u svakom sukobu, u kojem su ikad ucestvovali.Posebno u rukama Izraelaca,koji je cak sam proizvodio kopiju aviona Dassault Mirage 5 pod nazivom Kfir koji je tamanio MiG avione kojima su upravljali najbolji sovjetski piloti pod "arapskom zastavom"-sto se zna, jer su mnogi poginuli. Israel je pravio i svoju…

17. May 2024.Pogledaj