BEG airport status
Kurs o razvoju i poslovanju aerodroma u Zagrebu od 13-17. marta "Fokus će biti na razvoju infrastrukture zračne luke, definiranju prometno-tehnoloških procesa te podizanju razine kvalitete poslovanja zračne luke"/ Foto: "Zagreb Airport Aviation Academy"

Kurs o razvoju i poslovanju aerodroma u Zagrebu od 13-17. marta

Specijalistika edukacija „Aspekti razvoja i poslovanja zračne luke“ biće održana od 13-17. marta na zagrebačkom aerodromu u organizaciji „Zagreb Airport Aviation Academy“.

– Polaznicima će biti dat pregled aktivnosti koje se provode na zračnoj luci u svim segmentima njenog poslovanja. Uz široki spektar tema koje će biti obrađene, fokus će biti na razvoju infrastrukture zračne luke, definiranju prometno-tehnoloških procesa te podizanju razine kvalitete poslovanja zračne luke. Predmet je prvenstveno strukturiran kao tečaj za sve one koji do sada nisu imali doticaj sa zračnim prometom u praksi ili su periferno sudjelovali u njegovim aktivnostima.-saopštio je aerdorom u Zagrebu.

Edukacija se preporučuje novozaposlenim radnicima kao uvod u ostale kurseve ili kao podsetnik za već naučeno o avio-saobraćaju.

– Dodatni benefit za polaznike ove edukacije je u tome što svi predavači imaju dugogodišnje iskustvo rada na zračnoj luci te će sva teorija biti potkrepljena primjerima iz svakodnevnog poslovanja zračne luke. Ova edukacija se preporuča osobama koje su tek započele karijeru u zrakoplovstvu, osobama koje nemaju iskustvo rada na zračnoj luci, osobama koje su završile studij iz područja prometnih znanosti, nedavno imenovanom osoblju zračnih luka i osoblju iz područja turizma. – navode sa aerodroma.

Kurs će biti organizovan na zagrebačkom aerodromu, a obuhvatiće ukupno 40 predavanja tokom 5 dana.

– Polaznici koji završe ovaj tečaj znati će raspoznati infrastrukturu koja se koristi na zračnoj luci, koristiti preporučenu dokumentaciju za razvoj zračne luke, raspoznati procese operativnih službi na zračnoj luci i njihovu sinergiju u radu, osnovne sigurnosne i zaštitne elemente za odvijanje učinkovitog poslovanja te ključne postupke u procesu prihvata i otpreme zrakoplova. Ujedno steći će znanje o tome koje su potrebe različitih korisnika i partnera zračne luke te upoznati napredne elemente operativnosti i poslovne funkcionalnosti zračne luke te na kraju primijeniti stečena znanja i alate na zračnoj luci. Cijena edukacije po osobi iznosi 4000 kuna + PDV (oko 66.500 dinara), a odobravamo grupni popust od 15% na ukupnu cijenu tečaja za prijavu tri ili više polaznika iste tvrtke na istom računu te 50% popusta na ukupnu cijenu tečaja za studente i nezaposlene osobe. – navode organizatori edukacije „Aspekti razvoja i poslovanja zračne luke“ i dodaju da se više informacija možu dobiti i putem e-mejla edu@zagreb-airport.hr.

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,google,pocket,linkedin,mail" counters="1" counter_pos="inside" total_counter_pos="none" fullwidth="yes"]

Autor:

Dina Đorđević Novinarka, Zamenica glavnog i odgovornog urednika dina.djordjevic@tangosix.rs

Komentari

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

samotako na: [PARTNER 2023] Detaljnije o premijerama vojne vazduhoplovne tehnike na najvećem srpskom sajmu naoružanja i vojne opreme do sada

VTI ima na desetine nezavrsenih projekata raketa. Trosenje ogromne kolicine novca na samo skicirane rakete. Potrebno je znanje elektronike, hemije i metalurgije da bi se nesto zavrsilo, a toga u Srbiji jednostavno nema. Samo se dve licence proizvode Maljutka i Strela ostalo je izrada komad dva.

26. Sep 2023.Pogledaj

Dzabu na: [PARTNER 2023] Detaljnije o premijerama vojne vazduhoplovne tehnike na najvećem srpskom sajmu naoružanja i vojne opreme do sada

Topovi imaju programiranu municiju i ogroman domet/disperziju parcadnog dejstva. Navodjeni su radarom. Ovako su odlicno resenje. Ta municija je bila najkriticniji deo i to je reseno. Ovo je sad sjajno resenje koje je bolje od velike vecine trupnih pvo sistema koji moraju da se nose sa dronovima. Samo je pitanje da li ce ovo preci…

26. Sep 2023.Pogledaj

PSA na: [PRVE FOTOGRAFIJE] Iznad Beograda preleteo prvi transportni avion C295W za srpsko ratno vazduhoplovstvo

@Veljko Transportni avioni imaju maksimum indikatore ozračenja i neke od protivmera, dispenzere mamaca i sl. Maksimum. Da li imaju i ovi naši pojma nemam ali nema tu nikakvog naoružanja niti bi imalo smisla.

26. Sep 2023.Pogledaj

Vlad na: [PARTNER 2023] Detaljnije o premijerama vojne vazduhoplovne tehnike na najvećem srpskom sajmu naoružanja i vojne opreme do sada

Pitanje je da li će sledeće godine imati šta zapadna vojna industrija da pošalje. Sve su spalili u Ukrajini. Ah da, makete im ipak uvek ostaju a nadam se da će naši mrzitelji maketa biti na svom nivou u pljuvačini...

26. Sep 2023.Pogledaj