BEG airport status
LYBE 1700:00 Z 070°04KT CAVOK 04/01 Q1029 NOSIG=
Studenti vazduhoplovstva – otvoren konkurs za stručne prakse u Er Srbiji, „Nikoli Tesli“ i Jat Tehnici Praksa za više od 300 studenata odvijaće se u tri ciklusa / Foto: Wikimedia Commons

Studenti vazduhoplovstva – otvoren konkurs za stručne prakse u Er Srbiji, „Nikoli Tesli“ i Jat Tehnici

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu pozvao je studente da se prijave za program stručne prakse tokom 2018. godine, pri čemu će program biti realizovan u javnim preduzećima, stručnim ustanovama i agencijama iz resora Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prenosi Beta.

Kako navode, praksa će se obavljati u kompanijama Er Srbija, Aerodrom „Nikola Tesla“, Infrastrukura Železnice Srbije, Srbija Kargo i Jat Tehnika, kao i u Agenciji za bezbednost saobraćaja, Građevinskoj direkciji Srbije, Železnicama Srbije, Saobraćajnom institutu CIP, Upravi za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu i Agenciji za upravljanje lukama.

– Planirano je da se praksa za više od 300 studenata odvija u tri ciklusa tokom 2018. godine. Prvi ciklus počeće 5. februara, drugi će početi u julu, a treći u novembru 2018. godine.

Trajanje prakse biće određeno za svakog studenta u skladu sa zahtevima odgovarajućeg studijskog programa i u dogovoru sa supervizorima prakse iz preduzeća i ustanova koje učestvuju u programu. – piše Beta.

Najviše mesta za praksu otvoreno je za studente Elektrotehničkog, Saobraćajnog i Mašinskog fakulteta, prenosi ta agencija i dodaje da se za nju mogu mogu prijaviti i studenti Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog, Građevinskog, Ekonomskog, Geografskog, Fakulteta bezbednosti, Arhitektonskog, Šumarskog, Fakulteta političkih nauka, Tehnološko-metalurškog, Poljoprivrednog, Rudarsko-geološkog, Hemijskog fakulteta i drugih.

U prethodnoj godini praksu je završilo više od 280 studenata, a prijavljivanje za ovogodišnji prvi ciklus stručne prakse traje do 22. januara 2018. godine, isključivo elektronskim putem na portalu, prenosi Beta.

Autor:

Marta Lutovac Zamenica glavnog i odgovornog urednika marta.lutovac@tangosix.rs

Komentari

i

Nevezano, koja je ovo zgrada? Koji je idiot dozvolio da se ove klime ovako stave na ovu divnu fasadu? Ja neznam sta je sa ovom Srbijom, ko da je neko mozak isisao gradjanima

Odgovori

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

16. Nov 2018.Pogledaj

leni na: Drugi deo feljtona o F-35: Od kompromisa do kompromisa – nigde moga stana

MiG 29 Ja vas nisam vrijeđao ali vidim da ste jako nekulturni! Neke stvari ste od kuće trebali ponijeti, ako ste već u godinama time šteta jer je onda već kasno. U svakom slučaju svojim izlaganjem niste me impresionirali. Pusto navođenje s interneta pročitanih podataka bez ikakva smisla i pokrića. Ubuduće mi se neobračajte jer…

16. Nov 2018.Pogledaj

Mig-29 na: Drugi deo feljtona o F-35: Od kompromisa do kompromisa – nigde moga stana

Leni Naprotiv vi ste svojim ''totemizmom'' koji se vise moze okarakterisati kao ''poltronizam'' izgubili vezu sa realnoscu. Ovo sto ja iznosim kao i Sandamov komentar za probleme u kojima se nalazi F-35 navode Amerikanci.I bas oni su se zapitali od brosura o takticko tehnickim mogucnostima F-35 sto za sada imaju samo 30% mogucnosti.Dakle oni imaju…

16. Nov 2018.Pogledaj

Send this to a friend