BEG airport status
[VIDEO] Iza scene: Kako smo pravili knjigu „Zaboravljeni album“, koliko smo primeraka do sada prodali i do kada je možete kupiti putem Interneta Proverite zbog čega je "Zaboravljeni album" naša do sada najbrže prodavana knjiga / Foto: Tango Six

[VIDEO] Iza scene: Kako smo pravili knjigu „Zaboravljeni album“, koliko smo primeraka do sada prodali i do kada je možete kupiti putem Interneta

„Nema šanse da ponovite uspeh kao sa Suadom“. „Ko još kupuje knjige danas, pa još vazduhoplovne?“. „Nemaju ljudi para…“.

Nakon nenadanog uspeha našeg prvog izdanja, knjige „Letačke priče“ autora Suada Hamzića, „Tango Six Publishing“ razmatrao je i gornje komentare. Od nekih koji su dobronamerno procenjivali da je tiraž od 200 knjiga, bilo kog naslova, jedva moguće prodati, do onih koji su tvrdili da je „fenomen Suad“ neponovljiv.

Nakon punog amfiteatra u Muzeju vazduhoplovstva, više nego pozitivnih komentara naših prvih kupaca i zahvaljujući imponzatnoj cifri od preko 1000 prodatih knjiga za manje od šest meseci, odlučili smo da „Tango Six Publishing“ neće biti eksperiment. Napravili smo dugoročan raspored izdanja (koji će svoj puni potisak za poletanje dostići sledeće 2019. godine), razradili smo prodajno-marketinški koncept i pod preciznom i čvrstom rukom direktorke Tamare Bojić krenuli u oživljavanje vazduhoplovne pisane reči i postavljanje novih standarda.

Pogledajte kako je to izgledalo iza scene:

Rekordni Ciglić

Ideja iskusnog vazduhoplovnog publiciste Borisa Ciglića o konceptu knjige sa „više fotografija nego teksta“ ali sa tekstom koji je dovoljno edukativan i nov većini publike, odlučila nas je za „Zaboravljeni album“. Ciglićevu viziju budućnosti ovog pod-žanra i dovoljno originalno delo koje u sebi donosi većinu do sada neobjavljenih fotografija.

Kako smo obećali, knjigu smo nakon mesec dana promocije isporučili prošle nedelje. Sa zadovoljstvom vas možemo obavestiti da je „Zaboravljeni album“ brže prodavan čak i od Suadove knjige (u periodu od prvih mesec dana) i da je do sada prodato (i isporučeno) preko 350 primeraka. Uz pomoć uobičajenog Tango Six manira da pruži višak kvalitetnog sadržaja za potrebe promocije, vašeg poverenja i jednostavno odlične knjige, uspeli smo da sebi i vama dokažemo da ne samo da ste zainteresovani za nove i kvalitetne vazduhoplovne naslove, već da su neki od vas naručivali i pre nego što smo objavili detalje novog dela.

Kupci knjige uveriće se da je odštampana gotovo savršeno (citat autora Ciglića). Komentari su do sada više nego pozitivni. Udeo u prodaji van Srbije znatno je porastao, knjigu su naručili „naši ljudi“ od Kanade do Australije.

Motivisani ovim nenadanim uspehom odlučili smo da online prodaju produžimo za dve nedelje, do 19. novembra. Ukoliko iz nekog razloga još niste naručili knjigu uradite to odmah putem ovog linka – www.tangosix.rs/ZaboravljeniAlbum/

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,google,pocket,linkedin,mail" counters="1" counter_pos="inside" total_counter_pos="none" fullwidth="yes"]

Autor:

Petar Vojinovic Glavni i odgovorni urednik petar.vojinovic@tangosix.rs

Komentari

ve

Da li ce mozdaknjiga biti dostupana ne nekom od standova na ovogodisnjem Zagrebackom Interliberu 13.-18.11.2018?

Odgovori
Pe

Knjiga se isključivo može naručiti putem našeg sajta – http://www.tangosix.rs/zaboravljenialbum/
Isporučujemo i u Zagreb.

Љ

Честитам вам.Уједно се захваљујем што сте ми на вашем порталу, извештајем и рекламом са промоције моје књиге„Досањано небо“ одржане у Дому ваздухопловства,помогли да за 5 месеци распродам целокупан тираж од 1000књига. Друго издање сам добио пре десет дана.

Odgovori
In

Nije bas vezano uz temu, ali jedna zanimljivost iz zrakoplovne povijesti ovih prostora.

Kopirano s 9Aero

„Rubrika dogodilo se na današnji dan ili vjerovali ili ne!

Na današnji dan 30.11. daleke 1956. godine dogodila se možda jedna od najbizarnijih avionskih nesreća na našim prostorima, na Splitskom Lovrincu tada još zvanom i Trščenica sudarili su se ni manje ni više nego vojni mlažnjak i biciklist!

Bio je petak 13 sati i 13 minuta kada je vojni mlažnjak Talijanskih zračnih snaga tipa F-86E Sabre prinudno sletjeo na cestu i nažalost usmrtio nesretnog Antu Živaljića (39) oca četvero djece, radnika poduzeća „Željezo“ koji je neometano vozio bicikl.

Talijanski pilot Ferdinando Cazzolino nije ni slutio što će mu se dogoditi toga kobnoga dana, iz zračne baze Brindisi poletjeo je u pravcu Rima u 12.30 no uslijed nevremena i kvara na navigacijskim instrumentima izgubio je orijentaciju te je neočekivano završio na Istočnoj obali Jadrana odnosno poviše Splita.

Prvotno je namjeravo spustiti avion niz Sirobuju u pravcu Stobreča no primjetio je kamion na cesti (to je bio kamion „Jadran Kamena“ koji je u tom trenutku prevozio osam osoba i vijence za pogreb jednog radnika), Pilot zatim podiže avion, okreće ga u pravcu Splita te neposredno prije spuštanja izvršava katapultiranje i biva neozlijeđen!

Zrakoplov se pri dodiru sa tlom umsrtivši nesretnog Živaljića i rušeći krilima ograde sa strane ceste na kraju teško oštećen i zapalio te su ga ugasili splitski vatrogasci. Treba napomenuti da je tada Sirobuja bila jedna od rijetko uređenih cesta odnosno bila je popločana betonskim pločama a promet je bio nezamislivo rijedak.“

Odgovori

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Najnoviji komentari

Miloš1977 na: [RAT U UKRAJINI] Rusi od početka godine upotrebili na hiljade vođenih avio-bombi, na ratištu se pojavili FPV dronovi otporni na elektronsko ometanje, vojnu pomoć Ukrajini poslalo i Kosovo

@PD Patriot je dobar ali je pateticno ismejavato ruske PVO sisteme posle svega! Neverovatno ti nije kako su naši raketasi pod izuzetno teskim uslovima zviznuli dva STEALTH F-117 pre tacn 25 godina, oborivsi prvi i jedini nevidljivi avion i dan danas u istoriji ratovanja sa za bar jednu generaciju starim sistemima. Da se ne zaboravi…

28. Mar 2024.Pogledaj

Nenad (original, iz Srbije) na: [RAT U UKRAJINI] Rusi od početka godine upotrebili na hiljade vođenih avio-bombi, na ratištu se pojavili FPV dronovi otporni na elektronsko ometanje, vojnu pomoć Ukrajini poslalo i Kosovo

Topcider, Izgleda da Ukrajini ide toliko dobro, da ce danski F16, koji su trebali da budu donirani Ukrajini, biti prodati Argentini. I to 24 komada za samo 338 miliiona dolara. Odlican posao. https://twitter.com/SA_Defensa/status/1771187723220467873

28. Mar 2024.Pogledaj

Nenad (original, iz Srbije) na: Hrvatska potpisala ugovor za nabavku dva nova vatrogasna aviona DHC-515 „Firefighter“

@Beduin Sto je cudno. Jer, pozar, noc i IC vizija se nekako sami logicno povezuju i namecu. Mozda se do sada i to nocno gasenje resilo.

28. Mar 2024.Pogledaj

Nenad (original, iz Srbije) na: Delegacija Mašinskog fakulteta posetila pogone kompanije Erbas u Nemačkoj: Stručnjaci iz Erbasa redovno će sarađivati sa kolegama u Beogradu

@Omnia Zapad, bas Erbas, Srbiji prodaje tu tehnologiju godinama. Nema tu ubedjivanja i dokazivanja. U realnom svetu govori novac, ne ubedjenja. Pa hrvatski Rafali su primer. Kupljeni su za zdrav, gotov novac. Nisu poklonjeni za ubedjivanje od strane Hrvatske da je lojalna "Zapadu.

27. Mar 2024.Pogledaj