[REPORTAŽA] SEGA 2022: Održana prva konferencija posvećena generalnoj avijaciji u Beogradu

21. sep 2022

Mađarski proizvođač aviona Magnus Aircraft pravi fabriku aviona u Kini: „Planiramo proizvodnju 2800 aviona Fusion za dalekoistočno tržište“

14. sep 2022

[NAJAVA] Državno takmičenje radio-upravljanih modela jedrilica u F3K kategoriji na aerodromu Ćuprija u subotu 10. septembra

9. sep 2022

Prva misija preleta Atlantika za mađarski ultra-laki avion Fusion 212 koji se prodaje i u Srbiji

8. sep 2022

Zbog sajma „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ na četiri dana prizemljena većina beogradske generalne avijacije

2. sep 2022

[INTERVJU ] Američki proizvođač klipnih avio-motora Lajkoming 16. i 17. septembra u Beogradu na SEGA konferenciji posvećenoj Generalnoj Avijaciji

1. sep 2022

[INTERVJU ] Kompanija Tempest Aero u Beogradu 16. i 17. septembra na SEGA konferenciji posvećenoj Generalnoj Avijaciji

24. avg 2022

[INTERVJU ] Kompanija Konkord u Beogradu 16. i 17. septembra na SEGA konferenciji posvećenoj Generalnoj Avijaciji

19. avg 2022

[EKSKLUZIVNO] Prvi ultra-laki hidro avion u Srbiji: „Legend“ amfibija kao početak novog segmenta domaće ultra-lake avijacije

17. avg 2022

[NAJAVA] Državno prvenstvo pilota ultra-lakih letelica ODLOŽENO ZA 3. SEPTEMBAR

15. avg 2022

[NAJAVA] Fly-in na aerodromu Ćuprija u subotu

3. avg 2022

[NAJAVA] SEGA 2022 – Nova konferencija u Beogradu posvećena sektoru regionalne i globalne generalne avijacije

29. jul 2022

[POSLEDNJA VEST] Hrvatski MUP izabrao: Kupuje 2 višenamenska helikoptera Bel za traganje i spasavanje

14. jun 2022

[NAJAVA] Aero-reli na aerodromu Trstenik povodom 110 godine srpske avijacije

14. jun 2022

Godišnja konferencija Federacije žena pilota Evrope održana u Srbiji

10. jun 2022

Vlasnici kompanije Pipistrel donirali 25 miliona evra lokalnoj zajednici: Sredstva za novu helikoptersku službu, muzej avijacije i uređenje zelenih površina

9. jun 2022

[VIDEO REPORTAŽA] AERO 2022: Jedini mađarski proizvođač aviona iz Srbije planira osvajanje regiona, nudi i vojni program

31. maj 2022

Međunarodni spektakl u Prijedoru: Aero-miting na Urijama uz veliku posećenost i atraktivne međunarodne goste

23. maj 2022

[NAJAVA] Peti revijalni skup RC modelara na sportskom aerodromu Divci kod Valjeva

10. maj 2022

Održan prvi Memorijal „pukovnik pilot Milenko Pavlović“: Aero-klub Trstenik osvojio prvo i drugo mesto, aero-klub Paraćin treći

9. maj 2022
[INTERVJU ] Kompanija Konkord u Beogradu 16. i 17. septembra na SEGA konferenciji posvećenoj Generalnoj Avijaciji
Konkord baterije deo su većine aviona generalne avijacije ali i vojnih letelica od 1979. godine / Foto: Konkord

[INTERVJU ] Kompanija Konkord u Beogradu 16. i 17. septembra na SEGA konferenciji posvećenoj Generalnoj Avijaciji

Prva regionalna specijalizovana konferencija posvećena Generalnoj Avijaciji SEGA (Southeast Europe General Aviation) biće održana 16. i 17. septembra u hotelu Hilton u Beogradu.

Rezervaciju karata i više informacija možete pronaći na internet prezentaciji konferencije – SEGA (Southeast Europe General Aviation).

Događaj, u organizaciji kompanije Aviation Parts Service i Tango Six Eventsa zamišljen je kao specijalizovani skup vazduhoplovne industrije fokusiran na oblast generalne avijacije sa učešćem inostranih proizvođača i kompanija koje se bave uslugama u ovoj niši industrije iz Severne Amerike i Zapadne Evrope.

Potvrđene kompanije koje će sa delegatimi održati prezentacije i učestvovati u B2B sastancima su Lajkoming, Tempest Aero, Konkord i Lir Kemikal.

Kako je za Tango Six portal potvrdila Noga Holk, potpredsenica poslovnog razvoja kompanije Konkord, SEGA će biti prilika da se upoznaju sa srpskim i regionalnim klijentima:

– Kompanija APS je napravila odličnu agendu i pružila nam priliku da upoznamo delegate iz regiona. Cilj prisustva na SEGA konferenciji nam je da izgradimo nove poslovne odnose i da predstavimo delegatima našu ponudu proizvoda i rešenja. Takođe, SEGA će biti idealna prilika da se ponovo povežemo i razgovaramo sa trenutnim klijentima. Zadovoljstvo korisnika nam predstavlja najveći prioritet što uvek prati i naša dobro poznata podrška.

„Prepoznatljivost Konkord brena dramatično povećala u poslednjih pet godina širom Evrope“. Kompanija je bila prisutna i na ovogodišnjem sajmu AERO u Fridrishafenu / Foto: Konokord

Kompanija Konkord (Concorde Battery Corporation) proizvodi visokokvalitetne baterije za vazduhoplove koje su projektovane za specifične profile korišćenja radi optimalnih performansi. Kroz fokus na kvalitet i performanse Konkord kao brend je evoluirao kao univerzalno prepoznatljivo i preferirano rešenje AGM (Absorbent Glass Mat) baterija za vojne vazduhoplove, proizvođače civilnih letelica, mehaničare i pilote širom planete. – rekla je Holk za naš portal.

Konkord baterije proizvode se u Kaliforniji i Džordžiji, u Sjedinjenim Američkim Državama. Kako proizvođač ističe, svaka baterija poseduje patentirane karakteristike i zaštitu kao što su PolyGuard® sistemi sepracije, robusne međućelijske veze i patentirane formule za smeše pasti koje se koriste radi zaštite od negativnih pojava vezanih za distribuciju energije i radi produžavanja životnog veka baterija.

– Proizvodimo baterije od 1979. godine. One se koriste u generalnoj avijaciji, poslovnoj avijaciji, helikopterima i vojnim vazduhoplovima. Naše baterije su deo originalne opreme proizvođača na većini vazduhoplova koje poznajete širom sveta. Posedujemo sertifikate za posebne instalacije kod svih većih globalnih civilnih i vojnih regulatora kao što su FAA, EASA, CASA, ANAC, TCCA, HKCAD i DGCA.

Radujemo se učešću na SEGA konferenciji posebno jer se prepoznatljivost Konkord brena dramatično povećala u poslednjih pet godina širom Evrope. Moram naglasiti da su okolnosti COVID pandemije indirektno povećale interesovanje za generalnu avijaciju i videli smo jaku tendeciju u korist vlasništva aviona, restauracije aviona i generalno gledano došlo je do povećanja broja sati letenja na godišnjem nivou. Ovo sve je rezultiralo do sada nezabeleženom potražnjom za delovima, mehaničarima, pilotima i na kraju letelicama. U sklopu tog trenda smatramo da imamo još potrebe da interagujemo sa tržištem jugoistočne Evrope. Konferencije kao što su SEGA su prave prilike za takve aktivnosti. – zaključila je Holk.

Komentari

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor

Autor:

Petar Vojinovic Glavni i odgovorni urednik petar.vojinovic@tangosix.rs

Send this to a friend